søndag 22. august 2010

Singapore - dag 3

Ny dag og nye muligheter. Sov litt lenge i dag også, men men, skal nok klare å oppleve en del alikevel. Denne dagen var det kjempe varmt ute og til og med sol. De andre dagene har det jo vært overskyet. Er du spent på hva planene for denne dagen er??? Da er det bare å lese videre...



Dagens frokost ble intatt på Subway :-)



MRT eller undergrunnen er veldig bra å bruke. Lett å forstå, og ikke så altfor dyr. Og man får igjen 1 Singapore dollar hver gang man leverer billetten tilbake til billettluken.



I dag var vi i Singapore Zoo, som regnes som en av verdens beste dyrehager, fordi de har store, åpne områder der dyra går fritt rundt. I tillegg har de, som den eneste dyrehagen i verden, nattsafari, der du kan se dyrene etter at det har blitt mørkt. Så her kommer noen fine dyrebilder, tok ganske mange bilder, så legger bare ut noeb av de. (Hvis du ikke liker dyr, kan du like godt bare bla videre.)



Nå kommer en del bilder fra parken, skriver ikke noe til hvert eneste bilde. Lar heller bildene tale for seg selv... Skjønner iallefall at dette er kåret til verdens fineste dyrepark.







Hvite Tigere











En utrolig fin dyrepark, hvor dyrene helt klart har det kjempe fint. Til og med sjøutsikt har mange av dyrene :-)



Her er Clarke Quay som ligger like ved hotellet vårt. Clarke Quay er oppkalt etter Sir Andrew Clarke, Singapores andre guvenør og guvenør i Straits Byar fra 1873 til 1875, som spilte en sentral rolle i å posisjonere Singapore som den viktigste porten for malaysiske statene Perak, Selangor og Sungei Ujong. Her skal vi i kveld ta et kveldscruise på Singapore River.





Merlion fra båten, og i nattlys.



Vet jeg la ut bilde av dette i går også, men synes det ble så fint med den nye delen til kameraet, så her kommer et bilde som er tatt i dag, men denne gangen fra vannet.



OL stadion sett fra vannet. Guiden fortalte oss at de her holdt på med gjennomgang av avslutningssermonien. Har sett mange utøvere fra forskjellige land, men ikke funnet noen fra Norge. Men det har kanskje ikke vært så mange med fra Norge??? Leste jo at Sverre Næss som svømmer for Sarpsborg IL måtte trekke seg pga. skade.



Ville du ha spist middag på denne restauranten??? Det som var litt artig var at vi så denne restauranten på Travel Channel like føre vi reiste på ferie. Noen flere som har sett det kanskje??? Den er blitt ganske populær, selv om jeg kanskje synes det er litt ekkelt. Man sitter i rullestoler, og bordene er gamle operasjonsborder. De får også litt bestikk fra operasjonsrommet. Sikkert spennende for mange, men jeg merket at jeg ikke var klar for det i dag iallefall, selv om jeg liker å prøve nye ting...



Vi fant Hooters nede på bryggepromenaden rett ved der vi bor, så i kveld ble det middag der.



Jeg hadde så lyst på mini hamburgere som vi spiste når vi var i USA, men det hadde de ikke her, så da ble det kyllig med soppsaus, potetbåter og salat.



Henrik kjøpte seg en sjømat tellerken, hvor hun som serverte oss skrellet rekene og knuste krabbene og danderte det fint for han. Det er vel det man kaller bra service :-)



Litt shopping på Hooters ble det også, men bare et lite shotglass da :-)



Nå er det på tide å legge seg igjen, i morgen må vi tidlig opp, for da blir det lang dag på Sentosa Island. Vi har satt av hele dagen der, siden det er så mye å se og oppleve. Er vi heldige så får vi sett en 4D kino på kvelden også :-)

NattiNatt...

Ingen kommentarer: