tirsdag 24. august 2010

Kota Kinabalu på Borneo - dag 1

Så går turen videre til Kota Kinabalu på Borneo :-)

På Borneos nordvestre side i provinsen Sabah, finner man en vakker urørt natur, fantastiske strender med hvit sand og krystallklart vann. I Sabahområdet er en av verdens største sammenhengende regnskoger. Her i dette eksotiske miljøet er det stille og rolig, med en avslappet atmosfære. Søker man et eventyr så er Borneo et bra utgangspunkt. Det er mange ulike aktiviteter å velge mellom på Borneo - Sabah, jungeltrekking, dykking, snorkling, golf og flere ulige typer gåturer. Mange av utfluktene er på 1-4 dager, og det fins flere bra lokale arrangører. Her på Borneo holder de fleste hotellene meget høy standard og de tilbyr enorm service, man trenger ikke engang reise seg opp fra solstolen.

Hovedstaden i provinsen Sabah er Kota Kinabalu, en liten storby med en rolig og behagelig stemning. Her kjører ikke bilene så fort og menneskene går ikke så fort, og man faller lett inn i samme tempo.



Sitter å venter på at flyet vårt skal komme...



Og endelig så ser vi øya - Borneo :-)





Henrik sniktok bilde av meg når jeg sov. Jeg sover nesten alltid på flyet, sovner gjerne føre flyet har tatt av :-)



Imperial International Kota Kinabalu ligger i sentrum av byen mest kritikerroste adresse. Som en integrert del av Warisan Square shopping paradis, og det hippe KK Waterfront underholdning kompleks, hvor du kan nyte et bredt spekter av kulinariske delikatesser og underholdningsmuligheter, er hotellet en del av den nye kulturelle hjertet av byen. Kun 10 minutter fra Kota Kinabalu International Airport, har hotellet en ideell beliggenhet ved vannet som samler virksomhet, kommersielle og kulturelle sentra i Kota Kinabalu.

Vi bor i 9 av 10 etasjer og har et stort og fint rom!






Litt stemningsbilder fra Kota Kinabalu, siden vi ikke har vært her så lenge, så har jeg ikke så mange bildene å legge ut enda. Men her kommer noen bilder...



Fillipo market - kveldsmarked som ligger nede ved havnen. Dette er et mat marked, og vi skal definetivt teste ut maten der en av kveldene våre her på Kota Kinabalu.



I morgen skal vi på leting etter nattmarkedet som selger klær :-)








Ingen kommentarer: