søndag 25. februar 2018

Siste kvelden i "paradis"...

Dere fortjener å få de siste innleggene fra denne turen, og de kommer her. Jeg har delt de i inn i 2 stk slik at dere får flest mulige bilder. 12 fantastiske dager i India er vanskelig å beskrive bare med ord, men jeg håper en del av bildene har vist hvor flott vi har hatt det på tur. Vi har sett og opplevd så mye på disse dagene, og vi har sikkert bare sett en brøkdel av hva India har og by på. Men vi har sett alt fra de som bor på gata hver dag til de fineste bygningene og jeg sitter igjen med så mange gode minner.

Vi bestemte oss for å gjøre den siste dagen så fin som vi bare kunne, og hva er vel bedre enn å pynte seg litt å ta noen fine bilder i solnedgangen. Det første bildet er fra før vi gikk for å ordne oss. Her hadde vi vært en liten tur på Neptunes Point for å spise litt lunsj og ta ut det siste vi trengte av penger.
Som dere ser så er solen allerede på vei ned...



En liten funfakt om kokosnøtta: Det er hevdet at 150 mennesker dør hvert år av å få kokosnøtter i hodet. I så fall dreper kokosnøtter tre ganger så mange mennesker i verden som haier gjør. 



Så over til bildene vi tok i solnedgangen. Solen går tidlig ned i Goa, like etter kl 17 lokal tid... Så vi måtte være tidlig ute med å ordne oss for kvelden og prøve å unngå å få med så mange turister som badet i solnedgangen.
 Elsker forresten det første bilde under her :-)



Utsikt som dette kan en bare drømme etter. Synd det ikke er så ofte man kan nyte slike øyeblikk. Men jeg vet at jeg må bli flinkere til å reise rundt og få til flere av de. Skulle bare så gjerne hatt en å dele de med...




Disse 2 søte skulle også nyte solnedgangen sammen, de gravde seg en felles grop i sanden og la seg ned sammen. Så nydelige...


Noen siste bilder fra stranden i Palolem...


Og som det blir tidlig solnedgang blir det også tidlig mørkt.


Hver kveld lagde de disse lysgropene foran restauranten sin på Big Bamboo som ble stamrestauranten vår her nede. Og vi kunne sitte å spise på stranden med kun sanden mellom oss og bølgene.


Fyrerkeri ble også sendt opp :-) En perfekt sistekveld!



Og regningen for hele dagen. Selv om det er litt dyrere i Goa enn ellers i India pga alle turistene, så var det fortsatt billig. Dette er som sagt for HELE dagen fra frokost til vi skulle hjem, og deler du summen på 8 for å få norske kroner + dele på 2 siden den var både for meg og Maria som kom den ikke på mye.


I neste innlegg skal dere få bilder fra vår siste dag i New Dehli!!!

Ingen kommentarer: