tirsdag 30. juni 2009

Oppdatering fra Patong i Phuket

Har nå vært noen dager i Patong i Phuket, ikke helt min favorit type sted, men det går for en uke. Vi møtte Marius, Maria, Richard, May-Liss og Malin som vi håpet på, de ble litt overrasket, men de hadde også trodd at noe var på gang. Vi sjekket inn på samme hotell som de, og ble med de ned på stranden den første dagen.

Skjer ikke så veldig mye her, siden vi har så mange å ta hensyn til :-( men skal prøve å oppdatere dere på litt av det vi har gjort. Søndag kveld var vi på noe som het FantaSea, en blanding av Disneyland og Thailand eller hva jeg skal kalle det. Var utrolig fint der, masse å se på, kjempe god buffe og et utrolig fint show til slutt.






Vi fikk også lov til å mate en 2 måneder gammel tigerunge :-) Den var jo så utrolig vakker!!!

I går, dvs. mandag, var vi først på stranden i noen timer føre vi ble med på en ATV-tur, kombinert med elefant ridning, ape show og slange show.

ATV-turen var kjempe kult, litt ekkelt å kjøre ned bakkene, men det gikk bra. Noen det ikke gikk så bra for var datteren til May-Liss, hun er jo bare 11 år, så hun burde vel kanskje ikke ha kjørt en ATV alene, men men.... hun klarte iallefall å kjøre ut av veien og ned en skråning. Kunne ha gått skikkelig galt, men til alt hell, gikk det bra med henne.




Etter kjøreturen var det klart for elefant ridning. Henrik fikk lov til å være "sjåfør" :-) He He...


Så var det et lite apeshow etterfulgt av slangeshow...





I dag har vi sovet litt lenge og så vært en tur i Phuket Zoo. Der så vi de forskjellige showene de hadde og så gikk vi litt rundt å tittet. Siden det er lav sesong her nå, så fikk vi tatt masse bilder sammen med forskjellige dyr. Blant annet en Orangutang, tigerunge, krokodiller ect...










I morgen skal vi forhåpentligvis på snorkletur... Flere oppdateringer kommer...

Ingen kommentarer: