lørdag 20. juni 2009

Fisketur og Rainforest & Wildlife 4WD Eco Safari


Fredag formiddag ble vi med på en halvdags fisketur. Siden jeg blir fort sjøsyk så valgte vi å bli med på en tur som gjaldt fisking i mangrove elvene. Først fanget vi levende agn, som vi senere skulle bruke til å fiske med. Og langs elvekanten så så vi krokodiller... De bare lå der og tittet. De kunne visst være farlige, så vi fikk ikke lov til å bade i vannet der! Men alle som ble over 3 meter lange fjernet de fra området og sendte til en krokodillefarm i nærheten. Så vi fikk ikke se hvor store de egentlig kunne bli.






Etter et stykke kjøring fant vi et sted hvor vi kunne fiske og satt på agnet og kastet ut... Vi var bare 6 stk som fisket i en liten båt, men koselig var det. Og det var jo spennende å se hvem som fikk den første fisken. Jeg fikk ikke fisk først, men jeg fikk iallefall 3 stk totalt :-) Henrik fikk dessverre ingen :-( Tror vi var nesten ute i 6 timer jeg, føre vi reiste tilbake til land, så det ble ikke den største fangsten, men fikk iallefall noen.




Bestemte oss for å prøve å finne den Mexicanske Restauranten vi hadde sett dagen føre, og det klarte vi. Så da ble det mexicansk 2 dager på rad. Og denne gangen fant vi ut at vi skulle prøve et litt annerledes kjøtt en vi pleide til Fahijitasen. Vi bestilte 1 med biff, det er jo standar og en med KENGERU KJØTT! Jepp, du leser riktig. Vi måtte jo prøve når vi først hadde mulighet. Og det smakte ikke så ille, vet ikke om tacosausen tok bort noe av smaken eller ikke, men det var iallefall ikke vondt.




I dag har vi vært med på en Rainforest & Wildlife 4WD Eco Safari. Ble hentet i dag tidlig og vi har kjørt opp og ned fjell og inn og ut av regnskogen. Har lært masse om trær og planter og litt om dyrene som lever her. Så ikke så mange av dem i dag dessverre, men en grei tur å være med på alikevel. Vi har også kjørt over 8 stk elver med bilen.




Her kjører vi over en liten elv


Nå skal vi finne en restaurant i nærheten for å spise og så skal vi legge oss tidlig. Flyet vårt til Brisbane går klokken 0600, så vi blir hentet av taxien 0430! Og det er tidlig... Så greit å få noen timer søvn føre vi reiser også...

Utsikt over Cairns by


Så neste gang jeg skriver så er vi i Brisbane... Og har 14 dager igjen av ferien, så vi skal vel klare å oppleve en del til...

1 kommentar:

Rolf Kenneth sa...

Hei Lise,

Kjempefin reiseblogg du har!!

Jeg prøvde å sende deg en kort hilsen via epost-adressen du har satt opp, men den virker visst ikke.

Hilse Joachim fra meg.

Rolf Kenneth
http://www.rolfkenneth.no/