tirsdag 2. juni 2009

9 dager til avreise...

Nå er det bare 9 dager til vi reiser til Australia :-) Første stopp er Sydney. Der skal vi bo på hotell Leisure Inn Sydney Central, som skal være ganske sentralt. Planen er å være der i 3 dager føre vi flyr opp til Cairns. I Cairns så har vi meldt oss på dykkekurs! Så det blir veldig spennende. Begynner på dette onsdag 17. juni og det varer i 5 dager. 2 av dagene er i basseng og de 3 neste er vi ute med båt og gjør dykk i sjøen. Vi får et PADI sertifikat som er det beste man kan få. Så jeg regner med at dette blir supert.



Etter dette satser vi på å få fly til Brisbane den 23. Juni, og forhåpentligvis så rekker vi å hilse på Joachim og Jeanett, og kanskje Tuva også :-) Har ikke bestilt fly til Brisbane enda, men regner med å gjøre dette i løpet av uka. Vi har jo 14 dager igjen av ferien når vi kommer til Brisbane den 23, men vet ikke hvor lenge vi blir der... Vi får se ann hvor mye vi kan oppleve der og om vi får lyst til å reise andre steder... Men nå har vi iallefall lagt planer for de første 10 dagene, så får vi ta resten etterhvert.

Kommer iallefall til å ha med meg pc'en slik at dere kan følge med på bloggen min :-) Kommer nok til å oppdatere hver dag, bortsett fra de dagene vi er ute på havet med dykkebåten...

Ingen kommentarer: