søndag 29. juni 2008

Siste dag på Langkawi









I dag har vi vært med på en halvdags tur til Mangrove skogen og grottene Gua Cerita. Ble hentet på hotellet i dag tidlig og kjørte vel nesten 30 min føre vi var fremme. Måtte sitte å vente litt siden det var flere som skulle være med i båten. Når vi endelig kom oss ut på vannet var det mye spennede å se på. Bortsett fra å se alle mangrove trærne så kunne vi se ville aper som satt langs vannkanten. Vi fikk se mange ørner som fløy rett over båten vår, vi så også en Mangrove Pit Viper på nært hold. Den hang i det ene treet vi kjørte forbi. Tilslutt føre vi kom til grottene så så vi også en varan som gikk inn i skogen.


Etter å ha kjørt gjennom noen grotter med båten, var det på tide å gå i land slik at vi kunne få gå inn i grottene og se på flaggemusene. Luktet ikke så veldig godt inni der kan man si, men det var jo en opplevelse og det var jo sinsykt mange flaggemus der. Skjønner godt at vi fikk beskjed om å ikke ta på noe! Da hadde vi vel fått flaggemus bæsj på oss :-(


Tilslutt stoppet vi på en flytende restaurant hvor vi fikk sjømat. Frityrstekte tigerreker, stekt grouper og svinewok og ris. Jeg smakte bare på tigerrekene og risen. Er jo ikke så glad i fisk!


Ellers har dagen vært stille og rolig, Henrik må prøve å bli frisk og så har vi pakket litt. I morgen går turen tilbake Kuala Lumpur og videre til Bali i Indonesia. Så nå skal vi prøve å få tak i en bungalow på stranden ett eller annet sted på Bali. Og for første gang denne ferien skal vi legge oss på stranda og slappe av litt! Men skal ikke bare ligge der heller, så det er bare å følge med her på bloggen. Skal nok legge ut litt flere spennende bilder. Har jo som mål å komme oss til Komodo Island også!!!!

Ingen kommentarer: