fredag 27. juni 2008

Langkawi rundt på scooter

Gårsdagen gikk bare med til å forflytte seg fra Siem Reap til Langkawi i Malaysia. Total flytur var egentlig ikke mer en 2 timer og 55 min, men vi var på reisefot fra 1300 til 2110 siden vi brått hadde 2 mellomlandinger og ikke en som det stod på flybilletten vår. Og så var flyet fra Kuala Lumpur til Langkawi forsinket med en time og 15 min. Så når vi endelig landet, tok vi en taxi til hotellet, sjekket inn og kom oss opp på rommet.


Dagen i dag har gått med til å kjøre øya rundt på en scooter. Vi fikk leid oss en scooter sånn rundt tolv tiden og da var det bare å kjøre til første severdighet som var snake farm. Her fant vi en slange som passet toppen jeg hadde på meg. Så da måtte vi jo bare ta et bilde med den!!! Var ikke så veldig stor park og slangeshowet begynte ikke før om 2 og en halv time, så vi reiste vider etter å ha sett igjennom alle burene. Neste stopp var Underwater world. Her kunne vi se fisker, pingviner, noen aper og et par papegøyer. Men det var mest fisker så klart. Det var også en hai tunnel der. Så gikk turen videre til park nr. 3, krokodille farmen. Her var det mange krokodiller og mange av de hadde også skader. Noen manglet en hale og noen manglet noen ben. Den ene manglet til og med tenner, sånn at den ikke hadde den lange snuta. Disse fikk god stell på denne farmen. På vei ned fra denne farmen holdt vi på å kjøre på først en varan som løp over veien, den var godt over en meter lang, og så etterpå holdt vi på å kjøre over en ape som løp over veien. Forstår godt at de ber oss om å passe oss for løse dyr når vi er ute å kjører. Vi så et par varaner som var blitt ”road kill”!

Siste stopp for i dag var Wildlife park, som er en dyrepark. Her var det mange forskjellige dyr i alle mulige størrelser. Her fikk vi ta bilde med en liten papegøye. Vi kunne også mate fuglene, fiskene og kaninene. En ganske stor og fin dyrepark egentlig. Så etter å ha gått der i litt over en times tid var det på tide å reise tilbake til hotellet. Hva som skjer i morgen er ikke helt bestemt enda... Men vi har iallefall minst 2 dager igjen her, skal vel se om vi får tak i flybilletter videre i kveld eller morgen...


Ingen kommentarer: