fredag 20. juni 2008

Endelig fremme i Kuala Lumpur



Etter å ha reist hjemmefra klokken 02.45 den 19.juni for å reise til Gardemoen, gikk flyet vår til Stansted i London 06.50. Derifra tok vi buss til Heathrow flyplass. Etter å ha sjekket inn bagasjen vår, gikk vi for å komme oss til Gaten. Og der begynte uflaksen vår. Vi havnet i en sikkerhetskontroll kø som hadde opplæring av sommervikarer. Så vi stod vel godt over 40 minutter i kø (hadde bare 5 forann oss) og så over 100 personer gå forbi oss i de andre køene :-(


Så etter en lang stund og en full kroppsvisitering kunne vi endelig finne gaten vår. Når vi så skulle ombord så ble vi stoppet av en sinna mann som stod i telefonen. Jeg trodde det var noe som var galt, men jeg tok heldigvis feil. Han så jo så sinna ut og vi fikk jo streng beskjed om å sette oss ned isteden for å gå ombord!!!! Men han var jo egentlig ganske snill, for han ville bare oppgradere billettene våre til en buisness klasse istede for de vi hadde uten tillegg i prisen:-)


Så vi satt da over 10 timer i store gode stoler og fikk 3 retters middag og champagne uten å betale noe ekstra. Bra service og litt flaks kaller man det!!!


Etter å ha mellomlandet på SriLanka havnet vi tilslutt i Kuala Lumpur! Tok en taxi til hotellet, siden vi ikke var så godt kjent. Sov et par timer og så var det tid for å bli litt kjent. Vi fant ut at vi skulle prøve å finne Chinatown, for der skulle det være nattmarked med masse shopping. Så vi begynte å gå mot tvilling tårnene. Der fant vi en Skytrain stasjon, så vi spurte hun som jobbet der, om den kunne ta oss til Chinatown. Det gjorde den heldigvis, så da var det bare å kjøpe billett og dra avgårde! Etter å ha shoppet i noen timer, og sikkert blitt litt lurt når det gjelder prisen, og spist på Mac'en (he he...), så var det på tide å reise tilbake til hotellet. Klokken var jo nesten blitt 23 føre vi var på hotellet igjen. Og nå er den 01.20 her nede, så jeg bør vel legge meg. I morgen er det ny dag og mye nytt å se. Mulig også det blir litt forandringer i reiseplanene våre i morgen, siden vi kanskje skal møte Morten og Hege i Siem Reap i Kambodsja den 23. juni. Men det vet vi først i morgen. Så det er bra vi ikke har bestilt så mye enda!
God natt så lenge...

Ingen kommentarer: