lørdag 22. oktober 2016

22. oktober og bursdagen til mamma

God morgen, solen er på vei opp og noen skyer her og der er det jo, men det stopper ikke oss. Morgenrutinene er som vanlig, en tur ned i den lokale Spar butikken på hotellområdet, kjøpe inn noen rundstykker og juice. Og i dag en liten ekstra overraskelse til bursdagsbarnet.




Felles frokost, ikke det største utvalget, men vi trengte ikke mer. Rundstykker og ost, samt egg og bacon, helt perfekt. Dagen i dag skal som sagt tilbringes ved bassenget, og vi håper at vi skal klare å få med Ovidia opp i vannsklia.


Og heldige som vi var, så var det perfekt vær nede ved bassenget. Godt og varmt, ikke altfor mange mennesker og vi fikk solsenger rett ved bassenget. Og som dere kan se, så fikk vi med oss Ovidia til å bli med i sklia, selv om jeg kanskje tror at hun synes det var litt skummelt.


Og det var kanskje ikke så rart. Hun var jo ikke så gammel, samt at det sprutet ganske så bra når vi traff vannet.




Og etter noen timer ved bassenget gikk turen opp på verandaen, Ovidia skulle sove sin vante middagslur og jeg kunne nyte noen timer med boka igjen. Satt først i sola, men når den gikk ned, ble jeg sittende litt i skyggen også. Og jeg ble ferdig med boken, over 500 sider på noen dager. 


Men som overskriften sier, i dag er det bursdagen til mamma og vi skal ut å spise på en veldig fin restaurant som Eva har vært på tidligere. Så da var det på med en litt finere kjole, krølle håret litt og gjøre seg klar.



Vi skulle kun gå til nabohotellet, så ikke lange turen. Men ble jo noen stopp for å ta noen bilder, både av oss selv og ikke minst alle palmene og kaktusene.




Vi skulle spise på La Aquarela, som du faktisk finner i Michelin guiden. Den ligger fantastisk til med border ved bassengkanten og utsikt over både stranden og Anfi Del Mar.




Og dette fantastiske bildet måtte tas når solen gikk ned ved bassengkanten.


Vi fikk en 3 rettes restaurant, som som vanlig ved slike dyre restauranter så får man ikke store porsjonene.  Men maten smakte utrolig godt og kjøttet var kjempe mørt. Så det var verdt pengene sine selv om porsjonene ikke var så store.


Her hadde solen gått ned og lysene fra Anfi Del Mar lyste opp.


Restauranten ligger på i dette hotellet, som er som sagt tidligere nabohotellet til Anfi.


Og etter maten gikk vi nok en gang til stranden og showet der. Men i dag rakk vi ikke Benito siden vi hadde spist middag så seint, men de har som regel også show for de litt eldre og sånn var det i dag også. Boder med forskjellige ting til salgs var det også alltid der nede, men det ble med tittingen.



I morgen venter siste dagen min her nede på Gran Canaria og vi skal reise en liten tur med bilen til et annet sted Eva har pleid å være her nede.
God natt så lenge!


Ingen kommentarer: