torsdag 1. november 2012

SEMA dag 2 og litt til...

Ny dag og mer bil... Begynner heldigvis snart å komme over døgnvillheten, for i dag kunne jeg sove helt til 0630 før jeg våknet. Og det er jo på tide, for nå har vi jo snart vært her en uke.
Siden messen varer i flere dager var det på tide med en tur til ned for å se. Så her kommer noen fler bilder.



Fredric Aasbø sin driftebil her borte.
 


Det er ikke bare biler som er stilt ut, men all slags tilbehør til biler, samt deler også.
 


Utenfor stod de i Monster teltet og delte ut iskald Monster til de som ville ha og det smakte godt i varmen. Tror ikke man finner lik denne i Norge da... Men den var god, litt søt kanskje, men god.
 

Hva med ett par felger som matcher joggeskoene???
 

Så tok vi turen opp til banen for å se på litt kjøring. Her er det Van Gittin jr som kjører i Formula D som er en tur ute på banen. Vaughn Donald Gittin, Jr (født 20 september 1980), kjent som JR, er en amerikansk selvlært profesjonell drifter fra Annapolis, Maryland som for tiden konkurrerer i Formula D -serien i hans 2011 Falken Tire Ford Racing Mustang.




Gikk også en tur bort til standen til Daigo for å se om han fortsatt var der, men han hadde visst reist til Asia for å gjøre seg klar for kjøring der. Daigo Saito (斎藤太 Saito Daigo, født 7. mars 1980, Saitama ) er en japansk profesjonell, som i Formula D kjører i en Achilles Radial Lexus SC430 drevet av en 2JZ.

 


Denne bilen ble for første gang vist frem i dag kl 15. Frem til det har den vært dekket av en duk...
 



En liten tur ut igjen og der fant vi Ken Block på banen. Ken Block (født 21. november 1967 i Long Beach California) er en amerikansk profesjonell rallykjører og medlem av Monster World Rally Team. Han er også en av grunderne bak DC Shoes. Han står nå bak merket Hoonigan, som DriftMonkey selger her i Norge, samt europa. Han har også konkurrert innen rullebrett, snøbrett, og motocross. Han er spesielt kjent for å være dyktig innen drifting






I går når vi kjørte hjem fra Hoonigan festen så sa drosjesjåføren at han måtte ta en annen vei hjem fordi de hadde stengt av gatene til en filminnspilling. Og når jeg titter ut av vinduet så ser jeg jo egentlig mange trailere og helikoper og sånn. Så burde jo kanskje ha tenkt på det litt tidligere.
Noen som vet hvilken film som spilles inn eller? For jeg vet :-)
 

Men jeg ventet på de andre skulle bli klare for middag så begynte jeg å pakke ut av alle bæreposene og legge det i den nye kofferten. Og jeg skjønner nå at jeg kanskje har shoppet en del. Nesten halvfull koffert bare med nye ting.... Ops... :-)
Men en fin blanding av treningstøy, pensko, kjoler og hverdagstøy da!!!
 

Tilbake på Caesars Palace igjen for litt mat på Planet Hollywood. Hvis du noen gang skal til Vegas så kan jeg virkelig anbefale dette hotellet. Som sagt så bodde vi her når vi var her i 2010 og var kjempe fornøyd. De har liksom alt på ett sted. Mange bra spisesteder, de har ett bra utested i PURE, mange bra butikker å handle i, store casino områder og en stor sal hvor de har show. Og så ligger de jo midt på stripa.
 


Så var det tid for mat. I New York den 22. oktober 1991, ble en matopplevelse inspirert av glamour og spenning av den store skjermen født. Planet Hollywood tilbyr en omfattende Hollywood samling med rekvisitter fra storfilmer og klassiske TV-programmer, mens den varierte menyen tilbyr alle dine favoritter. Eksotiske salater og prisbelønte burgere er bare noen av de mange signatur smaker du finner. Du kan også ta hjem et stykke Hollywood med de nyeste moter og collectible souvenir gaver.
 






Middagen min i dag ble en burger med tilbehør. Eva og Ove bestilte seg en biff som skulle være godt stekt. Men stakkars Eva måtte sende tilbake biffen sin 2 ganger fordi den var helt blodig inni, så de klaget på det. Og når de kom tilbake for 3 gang og den endelig var bra, så beklaget de så mye og vi var så heldige å få maten gratis. Men sånn burde det jo egentlig være. Greit at man sender tilbake maten en gang, men 2 ganger skal virkelig ikke skje. Da burde de jo sjekke maten ordentlig før de sendte den ut på nytt synes nå jeg...
 

På plass ute i gatene igjen og masse kaos. Det er jo fortsatt filminnspilling her, så da bestemte de seg likesågodt å stenge veien. Masse politi på plass sånn at det skulle gå riktig for seg.
Og hvilken film blir spilt inn??? Jo, Hangover Part 3 :-) De er tilbake til der hvor film en ble laget, nemlig på Caesars Palace og Las Vegas!!!
 



Både i går og i dag har de filmet at noen hopper ut av ett helikopter. Ikke like lett å ta bilde av det med ett lite olympus kamera dessverre. Men man kan jo se noe rødt og hvitt stripete der...
 

En liten drink før vi skulle tilbake på rommet, men den var så sterk, at vi kun drakk typ 1/10 av den bare...
 

Nå er det senga som gjelder da vi skal opp 06 i morgen. Vi blir hentet 0700 for å reise til Grand Cannyon. Endelig skal jeg få sett det og jeg gleder meg som en liten unge. Batterier er fulladet og ekstra minnekort er med. Så nå er det bare å håpe på bra vær, så er nok dette en tur jeg seint vil glemme.
Så gled dere til morgendagens innlegg med forhåpentligvis masse spennende bilder :-)
NattiNatt så lenge...

Ingen kommentarer: