mandag 1. august 2011

Dagenderpå og Rosetog for Norge

Søndag morgen sov vi lenge siden det ble en sein bytur på lørdagen. Vi bestemte oss for å gå en tur på brygga i det fine været og ta en lunsj der (hoppet lett over frokost siden vi sov så lenge) føre vi skulle møte de andre norske her nede for å gå i Rosetog for Norge og det tragiske som skjedde hjemme den 22. juli.

Så vi gikk på Degree som vi var på kvelden føre, de har både restaurant og utested i ett. Serverer mat ferm til kl. 22 og etter det er det utested :-)



Nesten sommer vær her nede for en gangs skyld :-) Kunne iallefall sitte ute i solen og kjenne at det varmer litt....



Det ble noe kjøtt som du steker selv på en varm steinplate. Veldig godt og absolutt å anbefale om du skal til Auckland en gang.





Etter maten var vi i gang med neste prosjekt, nemlig finne en blomsterbutikk som var åpen på en søndag sånn at vi fikk kjøpt oss en rose til toget. Fant det etter nesten 20 minutter leting.



ANSA her på New Zealand stod for arrangementet og det møtte faktisk opp ganske så mange :-)





Vi gikk opp til skolen hvor vi først var inne Marae salen. Det kunne vi legge fra oss rosene våre på det ene bordet der og så ble det litt taler og vi fikk se en del filmer og klipp på storskjerm fra det som skjedde fredag den 22. juli.





Satt vel så og si med gåsehud under hele seansen. Var veldig sterkt å se bildene og kan nesten ikke se for meg hvordan dere hjemme i Norge har opplevd dette på nært hold.



Etter dette gikk vi ned i matsalen på skolen hvor vi fikk varm kakao og for de som ville så ble det servert grønnsakssuppe og brød til.











Etter dette gikk alle hjem til sitt og Sandra og jeg ble sittende å se på søndagsfilmen på tv hjemme hos henne resten av kvelden....

Ingen kommentarer: