onsdag 27. juli 2011

Pingviner og sånn...

Mandag kveld etter at jeg fikk prøvet ut både BodyJam og BodyAttack på Les Mills her i Auckland, gikk Sandra og jeg på den Mexicanske vi egentlig skulle gå på på søndagen.


Sky Tower by Night...


Rett og slett MAGISK mat, skulle gjerne ha flyttet til mexico for å få spist denne maten hver dag.





Tirsdagen sov vi litt lenge og våknet opp til fint vær :-) Denne kirken ligger like ved hotellet vi bor på.



Og denne bussen skulle ta oss til dagens utflukt :-) Gjett hvor vi skal...





Åpnet i 1985, var den opprinnelige Underwater World visjonen om Kelly Tralton - en ekstraordinær Kiwi eventyrer, dykker, oppdagelsesreisende og oppfinner, som ønsket å dele sin kjærlighet til havet med andre.

I dag har Kelly visjon vokst til å bli en verdensklasse besøkende attraksjon, og tilbyr et unikt New Zealand Stillehavet og Sør hav opplevelse.

En gjennomgang kopi av kaptein Robert Falcon Scotts Antarktis hytte (etablert tilbake i 1911), komplett med autentisk memorabilia tilbyr et glimt av hvordan det var å leve 100 år siden i det kaldeste stedet på jorden.




Antarktis Encounter er hjem til New Zealand eneste sub-antartiske pingviner, og tilbyr en sjelden mulighet til å se de flotte fuglene på nært hold i deres isete domene. En unik snowcat tur bringer deg innen armlengdes avstand av 80-sterke koloni av Kongen og Gentoo pingviner å se sine lekne krumspring på snøen og sin elegante fly under vann.





























I havet er du enten et rovdyr eller du er andres byttedyr. Hvis du ikke er forsiktig, kan du være begge deler!





Ganske så store de rokkene de hadde der også...





Selv om det er vinter her nede så måtte vi bare prøve oss på denne verdens berømte isen. Og den var kjempe god :-)



Her er stedet jeg trener nesten hver dag denne uken og som jeg i dag har fått oppleve innspillingen av noen av de nye programmene. I dag var det BodyBalance, BodyAttack, Sh'bam, BodyPump og BodyCombat :-) Gleder meg veldig til 4. kvartalen nå merker jeg. Skal prøve å få tatt noen flere bilder inne i selve senteret om noen dager, sånn at dere kan få se.





Men nå er klokken 0109 på nattaen her (natt til torsdag) så vi får skrives igjen i morgen...

Natta...

Ingen kommentarer: