søndag 19. juli 2009

Hjemreisen - litt sent, men bedre sent en aldri, eller hva???

Siste dagen i Phuket gikk med til å sole seg i noen få timer, føre det ble pakking og avreise tilbake til Kuala Lumpur. Litt trist å reise hjem igjen, for vi har hatt det veldig koselig sammen med de andre. Kanskje gjort litt mindere enn vi er vant til, men det tar vi heller igjen neste ferie.

Reiste tilbake til Kuala Lumpur sent fredags kveld, når vi kom frem til hotellet var klokka nesten 02, og vi skulle være på flyplassen senest 08 dagen etter, så det ble ikke så mye søvn den natten.

Reiste med AirAsia tilbake tiil London, et ok fly til å være billigselskap. Absolutt å anbefale hvis dere vil reise billig til Asia.

Kom frem til London lørdag ettermiddag, trodde det var lett å finne hotellet, men det var det ikke. Etter togtur og en tur med metoren satte vi oss inn i en taxi som kjørte oss til hotellet. Kom frem dit og fikk beskjed om å reise til et annet hotell, fordi vi kunne ikke bo der siden vi bare skulle være der en natt. Litt rart akkurat det, men han skaffet oss en bil som kjørte oss gratis til det nye hotellet.
Fikk sjekket inn og så var det på tide å finne Hard Rock Cafe. Hadde jo ikke fått spist der en eneste gang denne ferien, så nå var det på tide. Tok en taxi og vips så var vi der. Var 20 minutter venting på bord, men det gjorde ingenting. Jeg fikk endelig spise min Faijhitas.




Dagen etter stod vi litt tildlig opp og tok Metroen til sentrum for å gå på London akvarium. Fikk også sett Big Ben og London Eye.







Det var årets langtur, neste tur går til Paris med Linda. Oppdatering kommer om noen dager.

Og til slutt: Tusen takk til alle vi har vært på ferie sammen med, det har vært utrolig koselig.

Ingen kommentarer: